| onlyforme a întrebat:

Salut ma numesc Ovidiu am 16 ani si 1, 75 m am 60 de kg.Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum sa ma ingras? sunt disperat la cele 60 de kg pe care le am nici nu se observa eu vreau sa ajung undeva la 70-75 pentru ca practic sala si fac antrenamente de parkour...si sunt nesigur pe mine deci ce imi propunetii? Dau fundita pentru cel care ma ajuta.Maxim 10-15 kg vreau sa pun pe mine...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stefffanutz a răspuns:

Salut Ovidiu, ma numesc Sorin si as vrea sa te ajut cu ce pot, uite eu am 14 ani in mai implinesc 15 si am 1. 77 m si am 74 de kg, iti dau un sfat nu stiu daca poti sa faci rost bea niste untura de urs, eu am baut doar putin si in 2 luni am crescut aoleustraight face sau daca nu ea niste calciu te ajuta mult si el, sper ca iti va fi util sfatul meu.

Funda?

10 răspunsuri:
| Nico_9876 a răspuns:

Incercand sa mananci de la fast-food? aceste mancaruri ingrasa, bine acum depinde si de organismul tau, pentru ca s-ar putea sa nu functionezebig grin

| UfA a răspuns:

La ce-ti trebuie sa fii gras? Te simti bine in pielea ta, esti frumos, sanatos? Te vei ingrasa la vremea ta, s-apoi fetelor nu le plac baietii grasi!hee hee

| Esf22321 a răspuns:

Mananca inainte de culcare, asa grasimile nu vor putea fi arse, si se vor depune happy Mananca chipsuri, alune sarate, prajituri, biscuiti cu multa crema, cozonac, pizza, hot dog, floricele... bea mult pepsi/cola astea te ingrasa maxim. Mananca carne de porc, sarmale etc. Bafta

| asdasdqweqweqwrrqe a răspuns:

Pai nu e greu... iei mancare muuuulta si bagi in tine pana te spargi rolling on the floor. Sa iti para bine ca nu esti eu. Eu trebuie sa le dau jos, nu sa le pun sus. Succes!

| ZuAgain a răspuns:

1.metoda nesanatoasa si rapida:du-te la KFC sau McDonalds si baga in tine(doar daca faci miscare )

2.metoda mai sanatoasa:mananca mai mult de 4-5 ori pe zi
la orele
08-nu prea mult
13-mai mult
20-mai mult
24-aici trebuie sa mananci mult pentru ca dupa miezul nopti te ingrasi
astea sunt 4 mese cu mancare
intre ele mananca ceva dulce
ciocolata dar nu in exces
intr-o luna te ingrasi
Am avut aceeasi problema
Corpurile noastre sunt construite pentru sport e ceva normal dar totusi nu te astepta la rezultate prea bune te vei ingrasa intr-un an sau doi

| PixieTrixie a răspuns:

Mananca regulat, trei mese principale si 3 sau 4 gustari intre acestea sunt recomandate. Asta nu inseamna sa faci exces de grasimi/zahar!

Activitatea fizica la sala de fitness trebuie sa se reduca la un program de ridicare de greutati usoare, pentru a dezvolta masa musculara.

Activitatea fizica la sala de fitness trebuie sa se reduca la un program de ridicare de greutati usoare, pentru a dezvolta masa musculara.

Stresul mental si emotional trebuie redus cat mai mult cu putinta.

Exercitiile de relaxare sunt de asemenea recomandate, poti sa citesti, sa asculti muzica ...sa joci carti thinking

Sau poti sa iti cumperi batoane din acelea cu fulgi si chestii.
sper ca te-am ajutat

| Miley a răspuns:

Daca ai untura de urs dar sa stii fetele te plac mai mult daca esti slab.

| onlyforme explică:

Gabriella crezi ca eu am nevoie de fete? eu practic parkour si cand fac backflip mi-e frica poate ma rup drecu in 2laughingsau poate imi rup picioarele pana acum am facut de vreo 30 de ori backflip de la inaltimi destul de marii si cand aterizam parca simteam ca imi troznesc picioarele si de atuncea cu teama mai fac acest sport.prima oara vreau sa pun pe mine vreo 15-20 de kg sa ajung la 75-80 si dupa aia sa bag sala calumea si dupa aia o sa am mai multa incredere in mine.

| kareina a răspuns:

Mananca piine, paste, dulciuri si ai sa vezi.Si ai grija la cate kg o sa te opresti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai greutatea in plus nu o sa iti dea mai multa siguranta ci o sa iti solicite si mai mult scheletul. E mai bine sa fii svelt. Daca vrei sa capeti incredere, fa flotari, alergari, etc, pana mai pui ceva muschi si mareste trepta dificultatea exercitiilor. Sa te inpodi cu ciocolata so grasimi nu ajuta la nimic. Doar ca la aterizare o sa ai de amortizat inca 10 kg in plus.