Nu ai nevoie de o alimentatie anume deoarece ai un BF mai mic de 15% din cate inteleg, cand faci febra musculara trebuie sa faci o pauza la acea grupa musculara la care ai febra, poti sa faci maxim 5 zile pe saptamana dar cu pauza de 2-3 zile intre grupe musculare, intr-o zi piept, in alta spate, in alta biceps, in alta abdomen, in alta picioare, etc.
Cauta pe net exercitii cu ganterele, ai nevoie de 1h pe zi pentru antrenament, 5kg e cam putin, ar mai trebui sa iti cumperi cel putin pana la 10 si ai sa le cresti cu timpul pe masura ce te obisnuiesti cu greutatea.
Cum imi pot face singur proteine? daca imi spui si asta ei FUNDA!
Ai* nu ei
Nu iti poti face singur, din pacate nu ai absolut nici o posibilitate, insa poti manca alimente bogate in proteine si sa bei oua crude.
De asemenea poti strange bani si sa cumperi proteine daca chiar vrei rezultate.
Dar sunt bune? bani am dar toti imi spun ca nu sunt bune ca te umfla!
Multa lume nu face diferenta intre steroizi si proteine, proteinele sunt bune si ajuta la dezvoltarea mai rapida a muschilor.
Muschi mari se fac cu greutati mari si multe suplimente.acasa poti face o mica fibrare prin flotari tractiuni dar daca vrei muschi mari fa-ti timp pentru sala
Du-te si fa sala cu un antrenor care stie mai bine ce-ti trebuie...si ia sfatul unui medic ca metabolismul e diferit de la om la om
Cand ai febra musculara stai o zi pe tusa iar ca sa ai muschi faci cu altera odata pe o mana, o ridici de cateva ori o lasi in jos, eu ti-as sugera sa faci abdomene, flotari si tractiuni.
Hmm. Cel mai bine ar fi sa faci cu gantarele dimineata [ dupa ce te trezesti ] si seara [ inainte sa te culci ]. febra musucalra este normal sa apara, deoarece muschi tai se dezvolta. si in primul rand nu fa numai cu gantarele deoarece sunt cam slabute. Un program bun ar fi aproximativ 100-150 gantere -ridicari si flotari, exerciti deastiea fizice,, si daca te ia febra musculara continua! incet incet maresti de la 100 la 150 pe urma 200 tot asa! ( FUNDAAA )
Cum imi pot face singur proteine?
Mario1996 întreabă: