| Radu_Stefan_1996 a întrebat:

ma numesc Stefan,sunt din Bacau, am 15 ani. si o mare problema. Mi-am "rupt",mai bine zis crapat o masea,nu stiu cum am reusit. si se vede interiorul maselei,este destul de nasol. cred ca am atins un nerv sau ceva,pentru ca acum ma doare ingrozitor. Doresc sa consult un medic stomatolog,insa IMI ESTE FOARTE FRICA. Am cautat pe internet,intrebari,raspunsuri legate de problema mea,chiar si pe youtube,si doresc mai bine sa aflu raspunsuri si pareri de la cineva care a trecut prin asta. Precizez faptul ca nu am mai intrat in vreo-un cabinet stomatologic pana acum niciodata,si mi-e frica sa nu fac un atac de panica,sa nu lesin sau sa se intample ceva nasol in timpul in care medicul isi face treaba,pentru ca am mai avut o problema,de data asta cu ochii,cand mi s-au pus picaturi (eram mic. ) stand in picioare,ma lua cu lesin. Funda,si va rog frumos,fiti sinceri. si, daca se poate un pret de extractie a aceestei maseli. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna! Pai daca se vede interiorul maselei du'te la medic cel mai probabil a atins nervul, se poate infecta acolo si infectia poate devenii grava. NU iti fa griji ca nu o sa lesini, o sa iti faca anestezie( daca nu iti face sa ii spui sa iti faca pentru ca iti e frica). Ma gandesc ca o sa scoata maseaua si o sa puna ceva sa "omoare" nervul( ca un fel de bandaj). Pretul nu tiu sa iti zic oricum mai mare de 500 de lei nu cred ca este oricum sincer acum in situatia ta pretul ar fi ultimul lucru la care sa ma gandesc. Oricum du'te la stomatolog ca iti promit nu o sa lesini, nu o sa mori ca doar nu e ca in filmele americane in care te aseaza pe scaun si dupa scoate pistolu asa ca eu zic sa te duci cat mai repede si sa nu mananci in partea aceea si cand iti faci programare sa ii spui exact ce s-a intamplat ca sa te programeze cat mai repede. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-ti fie frica asa ziceam si eu k fac infarct cand intru acolo, dupa vreo 3-4 sedinte o se te obisnuiesti

| Radu_Stefan_1996 explică (pentru anonim_4396):

Dar,te rog, cristi, spune-mi daca este risc de operatie. este clar ca mi-am atins nervul ca simt asta. vreau doar o extractie la masea. este doar jumatate din ea " cobita ".

| anonim_4396 a răspuns (pentru Radu_Stefan_1996):

Nu e risc de operatie, o sati scoate nervul ala care te doare si daca vrei iti scoate maseaua cu totul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ete o problema serioasa si nu te poti juca ca sanatatea, o clinica buna este Stomdas din cate am auzit nu te doare si sunt foarte eficienti

Răspuns utilizator avertizat