Buna! Pai daca se vede interiorul maselei du'te la medic cel mai probabil a atins nervul, se poate infecta acolo si infectia poate devenii grava. NU iti fa griji ca nu o sa lesini, o sa iti faca anestezie( daca nu iti face sa ii spui sa iti faca pentru ca iti e frica). Ma gandesc ca o sa scoata maseaua si o sa puna ceva sa "omoare" nervul( ca un fel de bandaj). Pretul nu tiu sa iti zic oricum mai mare de 500 de lei nu cred ca este oricum sincer acum in situatia ta pretul ar fi ultimul lucru la care sa ma gandesc. Oricum du'te la stomatolog ca iti promit nu o sa lesini, nu o sa mori ca doar nu e ca in filmele americane in care te aseaza pe scaun si dupa scoate pistolu asa ca eu zic sa te duci cat mai repede si sa nu mananci in partea aceea si cand iti faci programare sa ii spui exact ce s-a intamplat ca sa te programeze cat mai repede. Succes!
Sa nu-ti fie frica asa ziceam si eu k fac infarct cand intru acolo, dupa vreo 3-4 sedinte o se te obisnuiesti
Dar,te rog, cristi, spune-mi daca este risc de operatie. este clar ca mi-am atins nervul ca simt asta. vreau doar o extractie la masea. este doar jumatate din ea " cobita ".
Nu e risc de operatie, o sati scoate nervul ala care te doare si daca vrei iti scoate maseaua cu totul