| vasile_9619 a întrebat:

Salut, ma numesc vasile si am o problema... vreau sa ma ajutati daca se poate! cind ma excit incepe a curge din penis un fel de lichid cantitatea lui depinde de cit de tare ma excit, nu stiutiu daca este normal asta... pursi simplu cind fac sex oral cu prietena mea nu vreau sa-i umplu gura cu acel licid. spuneti-mi va rog la toti baetii asta este sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Daca este un lichid clar atunci este lichidul preejaculator, secretat tot de prostata. Nu ii face nimic rau prietenei tale, decat daca ea este sensibila sau, in cazuri rare, alergica la substantele din acest lichid. Sperma este mai opaca, de culoare alba, nici ea nu-i face rau decat in cazurile mentionate. Vorbeste cu prietena ta ca sa stii daca o deranjeaza intr-un fel sa-ti faca oral, eu nu as lasa pe nimeni sa-mi faca asta doar pentru satisfactia mea, stiind ca ei ii provoaca senzatii neplacute. Si sper ca ii intorci si tu ei favorul. Apropo, si pasarica ei se umezeste rau, te deranjeaza pe tine asta? Asa sunt oamenii, pe unii/unele ii/le deranjeaza si atunci nu este recomandabil sa faca asta.

3 răspunsuri:
| raducmustiuc a răspuns:

Da, aia e sperma

| HashChocolate a răspuns:

Ciudat rau rau... deci nu prea este intrebare de TPU dar hai sa zicem, stai chill e totu ok, asa e la toti baietii, nu ii vei umple gura prietenei tale cu nimic... succes in continuare la sexul oral laughing. Thumbs up Vasile!

| Tudor001 a răspuns:

Ma daca vrei sai ai un sex cat mai bun cu iubita bagai cat mai mult in gura