| Paul8975 a întrebat:

Salut! Ma numesc Paul si am 14 anihappy In urma cu ceva saptamani am fost la spital deoarece prezentam o stare de ameteala care era însoțită de varsaturi, greturi si scaune semiconsistente. Diagnostic: Gastro-doudenita. La externare situatia era ameliorată, doar o carenta de fier. Vreau sa va intreb daca ametelile, par sensibil si o usoara senzație de moleșeală sunt din cauza carentei de fier si de calciu. (Tin sa mentionez ca am facut si o radiografie la sinusuri care a iesit normala)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ar fi trebuit sa intrebi acolo.Aici nu sunt medici.

| Robert_Andres_1989 a răspuns:

Aparent majoritatea oamenilor suferă de asfel de carențe dar aparent având 14 ani aici sunt de discutat. Sfântul meu este să mergi și să faci o serie de analize precum o endoscopie,câteva teste de sânge și după ce ai un istoric se poate spune exact. Dar pe partea de nutriție consumă fructe care pătează precum : afine,mure,ruzinci,coacăze,dude,rădăcinoase,verdețuri precum leurdă,spanac, sfeclă, fenicul, ghimbir, suc de aronia. Somnul să fie minim 8 ore, sport cât cuprinde și o alimentație echilibrată. Multă sănătate

| trophin a răspuns:

Bine ca nu te "NUMESTI "

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.