anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma poate afecta epilarea cu ceara avand in vedere ca sunt baiat. Durerea este cat de cat suportabila, dar poate vor exista urmari neplacute deoarece ma epilez si pe scrot. Daca aveti idee despre acest lucru astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Blossom13 a răspuns:

Epilarea cu ceara este cel mai bun mod.
Nu are nicio urmare neplacuta, din contra in timp firul de par o sa fie mai mic si mai subtire.
Si eu tot cu ceara ma epilez. PS: depinde cu ce ceara te epilezi, eu folosesc depileve. Poti sa rogi pe cineva de la laboratoare sa ti-o ia, este cea mai buna!
Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru Blossom13):

De unde ti'o cumperi si ce pret are?

| Blossom13 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mami se epileaza la un laborator, iar doamna de acolo mi-a dat si mie cateva pachete. Ai grija sa te epilezi cu ceara calda ca irita mai putin! Poti sa cauti pe net: depileve ceara. costa 99 lei.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Epilarea cu ceară este cea mai bună.
Stai liniştit că nu vei păţi nimic.
Te pup!