Avantaje
-poti avea un salariu destul de generos
-poti ajuta oamenii,
-poti salva vieti
Dejavantaje
-prea mult de lucru
-in Romania, asistenti nu mai sunt priviti decat ca...sau doctori
daca tie iti place aceasta meserie, esti foarte tare, si eu am vrut dar mi-e frica de sange
Pai sunt in anul I si am intrat in sesiune si am o tematica si trebuia sa fac ceva chestii pe ici pe colo...
Mersi mult pentru funda
Pai eu nu prea am experienta dar as putea spune ca dezavantajele sunt :
1. poti da peste morti si sa ai cosmaruri
2.ai putea da peste un pacient nebun care sa te raneasca(asta e putin cam exagerata dar niciodata nu stii ce se poate intampla in Romania)
3.salariul e destul de mic(am citit pe internet ca salariul e de circa 400lei.cel putin asa am vazut eu, acum nu m-am interesat si pe la alti oameni)
cam atat din ce stiu eu
nu prea cred ca ti-am fost de folos dar mult noroc daca asta vrei sa devii
Daca vrei sa devii asistent medical, bravo! Este o meserie care cere multa atentie si concentrare.Eu nu pot deveni asta,dar stiu ca avantajele sunt:sentimentul incredibil de placut pentru salvarea unor vieti,(nu stiu ce salariu castigi, dar cred ca este unul bun), ai sansa de a fi recomandat la un spital din strainatate.Dezavantajele s-ar putea sa nu fie asa de importante (depinde la ce cabinet esti),dar sunt cateva,ex:sangele(personal nu imi place), daca un pacient moare sunt urmari nu tocmai bune, este munca multa care poate fi mult prea extenuanta.Cam asta ar fi. MULT SUCCES!
Avantaje:
- accesul la o gama de produse si servicii mai variata, de o calitate garantata si la preturi si tarife mai accesibile
- posibilitatea gasirii unui loc de munca si intr-o alta tara decat cea in care te-ai nascut
- facilizarea gasirii unui loc de munca prin recunoasterea diplomelor
- recunoasterea drepturilor sociale deja castigate
- posibilitatea de a te pregati in orice institutie europeana
- ieftinirea creditelor
Dezavantaje:
- pentru producatori in sensul ca cel care nu se inscrie in exigentele acestei piete dispare
- emigrarea persoanelor calificate
- pierderi de efort national prin pregatirea acestor oameni
baaa3466 întreabă: