| AnnAnonymous a întrebat:

ma simt ft aiurea,sunt racit,ma doare capu,ochii... am febra uneori, si lucrez pe noapte e foarte obositor si naspa. intrebarea mea este, pentru raceala se da foaie de boala? si cat timp? cum ar trebui sa procedez pentru a imi face foaie de boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Foaie de boala? Esti amuzant. Poate te referi la concediu medical.Da, se da.De la medicul de familie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medicul de familie, ii spui ce ai si aduci vorba de un concediu medical daca nu mai poti continua in starea asta.Simtome la fel am si eu dar eu sunt deja in concediu. De odihna.

| rabbit2014 a răspuns:

Se da pe cat timp considera doctoru ca trebuie sa stai acasa, el vede cat este de grav.te duci la medicul de familie te controleaza si iti da

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Imi pare rau sa te anunt dar pentru o simpla raceala nu se da concediu medical. Acest concediu medical se da in situatii de incapacitatea de a muncii cum se cuvine.

Simptomele ce le presinti tu sunt tipice de o raceala normala, care ar trebui sa treaca cu o supa calda, un ceai si un paracetamol. Mergi la medicul de familie pentru un bun tratament. Cu cat iti trece mai repede cu atat mai bine.

| horescu a răspuns:

Trebuie sa te duci la medicul de familie si el i-ti va spune ce ai de facut.

| Logitecheveryone a răspuns:

Sa te duci la medicul personal, si sa ii zici ce simptome ai, sigur iti va da ceva...