anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, mă simt groaznic când stau în picioare, sunt maxim de amețit, sunt și slăbit, nu am nicio forță, nimic. Mă simt obosit în sensul ca doar merg câțiva pași și mă simt ca și cum am alergat un maraton. Am kilograme normale, nu are legătură cu asta, simt ca o sa-mi pierd conștiința în orice moment, ce să fac? Doctorii zic ca sunt bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Pai ar trebui sa faci niste analize, sa vezi alti doctori.
Pana atunci, bea putina apa cu zahar in prima faza si cumpara multivitamine si minerale.
In special Calciu, magneziu, zinc, B6, B12, vitamina C, fier.
Mananca cand te trezești o banană, chiar doua.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Dă mai multe detalii, ce exact au făcut doctorii? Ți-au făcut analize? Electrocardiogramă? Pe ce bază spun că eşti bine?

Ai făcut un consult neurologic?

| shyde a răspuns:

Analize de sange te rog, cat mai comprehensive: vitamine, minerale, valori esentiale din sange si chiar urina si urocultura.

Un set din asta mai comprehensiv te duce la vreo 600-700 de lei dar merita sa stii ce e cu tine.

| Ocreștină a răspuns:

Nu ai anemie?