| mAkE_2626 a întrebat:

Salut, mai de mult consumam foarte mult Coca Cola.Eram singur acasa, si dintr-o data m-au luat niste emotii, tremuram numai puteam sa respir, trageam aer intruna. A venit mama am fost la spital, si mi s-a zis ca e de la Coca Cola.Cateodata imi amintesc asta, si nu pot sa respir, trag aer in mine intruna, oftez. Ce sa fac sa nu-mi mai fie frica, sau sa uit?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Georgel26 a răspuns:

Buna! Coca Cola contine cofeina ceea ce accelereaza ritmul cardiac si probbail in momentele respective ai intrat in fibrilatii.De preferat ar fi sa nu mai pui cola in gura, nu numai datorita acestui motiv ci si al celorlalte 100 sau poate si mai multe, pentru ca e foarte nesanatoasa(Eventual, poti sa bei cate putin dar la intervale foarte mari-de ex:o sticla de 0, 5 l pe saptamana). Si in legatura cu frica pe care ti-a pricinuit-o, e din cauza faptului ca in urma experientelor traite dinainte de incident, ai crezut ca ti se va intampla ceva mult mai rau.Iti recomand ca de fiecare data cand iti vine gandul asta in minte sa iti reamintesti ca esti bine, sa te relaxezi, eventual sa asculti o melodie care iti place(muzica chiar are efecte superbe daca stii cum sa le combini). Take care si inca odata, nu mai bea Colawinking

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe sa te lasi de coca cola, incearca sa bei fara cafeina poate nu mai are acelasi efect.

| CosteaVlad a răspuns:

Astea cel mai probabil sunt crize de spasmofilie. Nu există tratament direct pentru așa ceva deoarece este o problemă care apare strict din cauza gândirii negative, practic tu ești sănătos tun. Ca să înțelegi mai bine, este exact ca și când te-ai duce la farmacie să ceri pastile pentru „chiulangită", sau pastile pentru lene. Tu singur te poți trata, abordând cât mai mult posibil o gândire pozitivă. Medicii nu prea prescriu medicamente la astfel de „afecțiuni" să le zic așa, deoarece sunt "fix-pix", adică oricât de intense și de nasoale ar fi acele stări pe care le ai, ele nu-ți pun absolut deloc viața-n pericol, iar acele simptome dispar în câteva secunde. Nici măcar nu e considerată afecțiune, este ceva egal cu zero, care poate dispărea la fel de simplu precum a apărut, depinde numai și numai de modul tău de găndire, ți-am spus. Absolut orice persoană care are o gândire negativistă mai îndelungată legată de anumite lucruri, ajunge la așa ceva. Așadar 90% este chestie de autocontrol, iar 10% poate reprezenta o deficiență de calciu/magneziu/diverse vitamine, etc.
Încearcă și nu te mai gândi la chestii de-astea, și-o să vezi că trece. peace sign
O zi frumoasă! happy

| DeeaLove08 a răspuns:

Coca cola contine cofeina si nu e deloc buna pentru organism.nu mai bea!

| mAkE_2626 explică:

Multumesc, numai beau Coca Cola de mult, doar o gura cateodata