| numesiprenume0 a întrebat:

Mai pot creste in inaltime la 22 de ani? Sunt baiat, nu le am cu sportul, 55 kilograme, am 1.70 inaltime si mi-as dori sa mai cresc cat se poate de mult. Dar oare se mai poate? Ce pot sa mai fac acum? Ceva antrenamente, suplimente sau orice. Cine imi poate da niste sfaturi? Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

E o aplicație, se numește Increase Height workout, nu știu cât este de eficiență, dar am văzut că are exerciții bunicele și o interfață ok, iar despre suplimente ai nevoie de ceva Arginina și Ornitină înainte de culcare pentru stimularea hormonului de creștere, dar la vârsta asta nu știu ce să zic, fă-ți o radiografie la pumn să vezi dacă ai cartilajele de creștere închise, daca nu vrei chestiile pe care ți le-am spus te-ar putea ajuta.

5 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Nu cred, din ce stiu, baietii se opresc din crestere la varsta de 20 iar fete la 18

| sierra1 a răspuns:

La 22 de ani? - cred că ai atins maximul

| alina2k18 a răspuns:

Nu, organismul s-a oprit din crestere.

| Donsavas a răspuns:

Nu se mai poate. Doar cu o operatie mai poti schimba asta si totusi nu ai de ce. Sunt băieți și mai scunzi iar asta nu ii impiedica sa aiba succes in viata.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există exerciții sau supliemente care să influențeze creșterea. La 15 ani s-ar mai putea să crești cu 3-5 cm. Exercițiile fizice, mișcarea și alimentația echilibrată pot să ajute în sensul unei dezvoltări normale. Laptele conține hormoni de creștere, dar te va ajuta foarte puțin.