Bună.
Chef de școală nu ai dar nici la medic nu mergi!
Când o să ai servici tot așa te vei văicări?
Pa, pa.
LOL ) omg ce zic eu ce ai inteles tu? Am zis ca nu am chef sa incep anul racit+nu stiu daca am zis eu ca nu am chef de scoala si nu cred ca ar trebui sa merg la doctor pentru o simpla raceala? ce sa-mi faca aia? sa-mi zica ca's racit? DA STIU! ...DOAMNEE! Pe ce planeta traiesti?!
Nu aveti somn la 5 dimineata?si cat despre intrebare, coincidenta si pe mine ma ustura in gat de aseara x_x si imi curge nasu' eu zic sa bei un ceai si sa iei niste pastile.mai bine te duci la farmacie sa vezi ce iti recomanda.In ce clasa treci? eu a8a . Multa bafta la scoala maine!
Bună.
Tu trăiești pe planeta ta!
Doctora îți prescrie un tratament, o răceală netratată corect poate duce la complicații foarte urâte. Nu este nimic amuzant.
Pa, pa.
Omfg da ce crezi ca am Vreo mare gripa? Hai frate... ca deja... Traieste realitatea si nu Internetul Bafta :*
Bună.
Hai ajunge cu comentariile nefondate.
Pa, pa.
Omg. Dar ce e cu voi toti de sunteti raciti? Eu am fost racita acum 2 zile foarte tare (imi curgea nasul, ma durea gatul, stranutam) si acum nu mai am nimic. Drept sa-ti spun, nu am luat nicio pastila, niciun ceai..nimic. Am mancat o inghetata (am crezut ca voi raci si mai tare) si acum nu mai am nimic. Sper sa mearga si in cazul tau daca vrei sa incerci! Oricum..multa sanatate si succes la scoalaaa!