anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, mâine mă operez de chist pilonidal și aș vrea să vă întreb pe voi cei care ați trecut prin asta cam cât costă operația să știu dacă nu mă înșeală doctorul la care merg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

NU, NU, NU! S-a mai discutat pe aici, operatia e o mare prostie! Ia si cauta, ca nu mai stau sa zic a nspea oara prin ce am trecut eu si cum am rezolvat!

| Alex980078 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Aa? Păi reapare daca nu te operezi nene

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Alex980078):

Daca te operezi sansa de recidiva e de peste 50%! In functie de gravitate, merge rezolvat fie doar cu masaj local (nu a fost cazul meu, mi-a zis cineva care se ocupa cu asa ceva ca se poate), fie cu diverse uleiuri/creme aplicate local (crema cu marul lupului in cazul meu, dupa 2 saptamini eram ca nou si acum au trecut vreo 6-7 ani cred de atunci si nu mi-a mai aparut). A, da, si daca m-as fi operat aveam doua asigurari medicale active atunci, plateam vreo 1000 RON pe operatie si incasam vreo 3500...