| Adrian1331 a întrebat:

Maine o sa ma duc la piscina dar am un inceput de herpes,credeti ca o sa ma lase? Ma gandesc ca pot sa intru, ca apa este data cu clor sau alti dezinfectanti...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Wordofthat999999 a răspuns:

Foloseste bicarbonat dizolvat in apa, pana te duci la un medic si la farmacie daca e grav.

| millar a răspuns:

Herpesul se ia prin saliva, daca bei dupa altcineva si din astea, cum sa nu te lase doar sa nu scuipi pe acolo

| TeIauLaMisto a răspuns:

Buna! Daca este vorba despre un herpes in jurul gurii, iti poti cumpara plasture de la magazin. Nu iti face griji pentru aspectul acestuia, este mic (cam cat unghia degetului mic), rotund si transparent. Nu se observa atat de tare. Insa apa s-ar putea sa il dezlipeasca (ai grija sa nu bagi capul in apa). De trecut nu prea sunt sanse sa iti treaca, dureaza minim 3 zile sa treaca unul. Ai grija totusi, clorul din piscina poate dauna. Insa asta nu inseamna ca nu ai voie sa te distrezi. E bine sa iei masuri de precautie insa! Iti poti cumpara plasturii de la farmacie care nu numai ca izoleaza si fereste de microbi ci si ajuta la vindecare. Deci, sper sa te distrezi! Si sper ca te-am ajutat! big grin

| Kaℓi a răspuns (pentru TeIauLaMisto):

Nu este vorba doar despre el, Hermione. Tu esti ingrijorata ca s-ar putea sa-i dauneze clorul sau ca ii strica look-ul, dar ar trebui sa te gandesti si la virusii pe care ii poate raspandi in piscina, si cate persoane i-ar putea lua de acolo...

| TeIauLaMisto a răspuns (pentru Kaℓi):

Eu i-am spus sa aiba grija, fiindca clorul din apa ii poate dauna.winking big grin
Imi pare rau daca raspunsul meu te-a ofensat in vreun fel sau daca ti s-a parut nepotrivit. happy