| NimeniAltulDecatEl a întrebat:

Salut, mănânc sănătos și reușesc oarecum să-mi fac 3 mese și o gustare
Acestea fiind până în 1500 calorii
Problema este ca nu slăbesc.
Fac sală de 1 lună am 1.75, 15 ani
Am început sala cu 85 de kilograme
Suntem în septembrie acum am în jur de 78-79 problema este ca nu mă simt bine în greutatea asta și aș vrea să am mai puțin deși nu reușesc să mai slăbesc
Tot ce am făcut până acum a fost să mă abțin să mai mănânc după ora 19:30
Să iau micul dejun la momentul potrivit
La 12:00 să iau prânzul
Și la 15:00 sa fie o gustare
Au mai fost câteva trisari sa le zic așa în care nu m-am putut abține maxim o zi dar apoi am continuat regulamentar
Revenind la sală fac exerciții de forță pentru brațe și pentru picioare și mai fac câteodată și cardio vreo 5 minute
Merg de vreo 3-4 ori pe săptămână
Fac ceva greșit?
Ce ar trebui să fac să slăbesc cat mai repede și mai mult, nu aș vrea să incurc sala cu școala
Știu ca încă mai am de crescut și trebuie sa ma dezvolt dar pur și simplu cred în mine ca pot sa o fac
Aveți vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cum sa slabesti cand tu maninci 3 mese pe zi, plus o gustare laughing o sa slabesti la anul si la multi ani laughing

Tu mani nci mai mult decat este nevoie.Da faci gresit, maninci mult laughing Sa slabesti nu este nevoie sa faci sport, poti slabi si stind in pat laughing conditia este sa nu maninci, ori sa maninci f putin.
O iei asa usurel, nu cobori brusc, dar in loc de 3 mese pe zi, bagi doar 2 si fara gustare ce spui.
Dupa o luna bagi doar o masa pe zi si apoi reduci si cantitatea acelei mese daca frei menta si nu faci efort foarte mare.
Eu maninc o masa pe zi, si tot am ceva sunci pe la mijloc, mi se pare cas gras, dar nici efort nu fac, deci trebuie sa maninc odata la 2 zile si atunci f putin laughing

| Cipi1212 a răspuns:

E bine câte kilograme ai.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Este greşit ce faci. Eşti un copil, nu trebuie să slăbeşti acum. O să mai creşti în înălțime şi o să slăbeşti automat. Sfatul meu este să renunți la regimul ăsta şi să mănânci mâncare gătită de ai tăi până eşti sătul.

| kalasnicov22 a răspuns:

Cred ca gresesti calculul la calorii, poate sunt la suta de grame si tu crezi sa sunt la kg.