| Kinn0n a întrebat:

Salut, menționez ca am 24 de ani, mă doare umărul stâng când stau în pat doare cel mai rău când sunt în picioare are momente rare când mă doare, a mai întâlnit cineva așa ceva și dacă da cu ce v a trecut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu ne-ai zis cauza, nu putem intui sa stii, este o durere ce a aparut in urma unei accidentari mai noi sau mai vechi sau asa din senin? poate fi o durere ca de "reumatism" (implica artrita, osteoartrita sau artrita degenerativa cu pinteni ososi etc)
recomand sa te vada un medic pentru a avea un diagnostic precis!

poti citi articole pe net https://centrokinetic.ro/......ea-de-umar

3 răspunsuri:
| Visereale a răspuns:

Nu am mai întâlnit, dar dacă faci o vizita la medic nu te va mânca.

| darrio2007 a răspuns:

Greu de spus daca nu spui si cauza, vreo lovitură ceva.
Mergi la medic.

Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa dormi in alt pat si in alta pozitie!
Daca nu te mai doare umarul, atunci ai nevoie de un alt culcus /alta pozitie de somn + cate un masaj.
Daca te doare si dupa schimbarea patului /pozitiei si nici masajul nu ajuta, atonci este problema medicala mai grava si trebuie nvestigata (neurologic si ortopedic).