| papuciirupti a întrebat:

merita sa fac testul de intoleranta alimentara pinner?
de cca 2 ani am probleme cu gazele, am dermatite, uneori insomnii, dureri de cap destul de frecvente, si pe langa acuz si un miros corporal destul de urat.
am tot incercat sa depistez alimentele, dar nu pot, uneori acuz simptome cand consum un anumit aliment, alteori nu am nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recomand cu mare succes CHEFIRUL baut dimineat ep stomacul gol si seara inainte de culcare, cate 1 cana de 200 ml.
Poti incepe cu 50 ml daca nu esti prea incantat de gust, dar trebuie sa urci procentajul zilnic.
Un tratament de minim 2-3 luni cu chefir, iti rezolva problema cu gazele intestinale, insomniile si probabil durerile de cap. Mirosul corpului, apare de la toxine neeliminate.
Chefirul este cel mai puternic probiotic natural!
Tibetanii il considerau elixirul vietii si cei care il consuma regulat, stiu cat de bun este pentru santatea stomacului si a intestinelor.
Chefirul omoara candida bucala, intestinala si de asemenea omoara bacteria de Helicobacter Pylori, care produce ulcerul.
Chefir sau kefir - este unul si acelasi lucru.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Te-ar ajuta si acest test, dar ia legatura si cu un medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți dau un sfat pleca la spital

Răspuns utilizator avertizat