| Tutuianu_Razvan_1999 a întrebat:

Salut mi-a iesit un cos pe buza... nu mi s-a mai intamplat asta si daca il sparg doare de lesin... ar fi recomandat sa il sparg sau trece de la sine sau ceva de genul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| frostxtq a răspuns:

Lasa-l asa, nu il sparge. In cel mai bun caz pune niste zeama de lamaie sa il usuce cat mai repede.

| SweetMinion a răspuns:

Nu cred ca e cos, cel mai probabil e inceput de herpes.

| Tutuianu_Razvan_1999 explică (pentru SweetMinion):

E cos 100% :'(

| LaughingKarima a răspuns (pentru Tutuianu_Razvan_1999):

Atunci il lasi sa iti treaca, stii tu, sa treaca de la sine.

| SweetMinion a răspuns (pentru Tutuianu_Razvan_1999):

Atunci o sa iti treaca. Daca ai vreo solutie pentru cosuri,pune putina solutie pe un betisor de urechi(da,betisor de urechi) si iti pui pe cos(ai grija,sa nu iti lingi buzele,sau ma rog,faci cum vrei daca iti place gustul de solutie. Si daca totusi exista acea mica posibilitate ca sa fie inceput de herpes, sunt creme speciale, sau mai simplu, pui pasta de dinti pe el(again, ai grija sa nu iti lingi buzele)

| kitykity a răspuns:

Daca este herpes este o crema speciala, daca nu este doar un cos obisnuit, lasa-l, ca o sa treaca.