| SkizzoSkizz a întrebat:

Mi-a intrat in cutit in mana dreapta zilele astea..mai exact acum o saptamana. Este o adancitura cam de 3-4-5 mm ..cu foarte mare dar a curs ceva sange. Din prima plima de cand a intrat, am tinut bine presat, am dat cu apa, plasture, rivanol si ulterior pansament. Rana este pe partea superioara a palmei drepte, intre cele 2 oase ale degetelor : mare si aratator, fix intre venele acestora(pot sa zic ca am avut noroc) Dar am o singura durere legata si de un "nerv" pentru ca nu stiu exact ce e al degetului mare. Simt un fel de amorteala pe partea dreapta a degetului ( pe piele cred). Tin sa mentionez ca pot misca tot ce are legatura cu mana, nu sufar de nicio problema, doar cand intind muschiul sau ma repezesc..la fel simt intepaturi. Ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CuriousStuff a răspuns:

E normal sa te doare pentru ca acolo ai o plaga. Lasa-o sa se vindece si nu o sa te mai doara.