Buna.Suna ca o dereglare a ciclului menstrual care necesita o vizita la medic, daca se repeta pe viitor.Esti sigura ca este vorba de menstruatie si nu doar de cateva picaturi, adica spotting? Exista flux care te obliga sa folosesti macar cateva absorbante pe zi sau este o cantitate infima? Un ciclu menstrual normal variaza de la 21 pana la 35 de zile.
Da, poate si fi pe baza de stres. Poti citi aici pe larg, ca sa stii pe viitor : https://www.medlife.ro/......-tratament
Mie mi-a fost și azi noapte foarte rau, imi plesnea capul și buza de sus imi amortisera, nu pot sa imi dau seama dacă va tine ca abia acum mi-a venit, am dureri de spate etc, cred ca o sa vina ca și un ciclu normal deși sper sa se opreasca, ma simt slăbită, nu e normal sa pierd atâta sange, o sa văd dacă se va mai întâmpla și atunci voi merge la doctor deși Sper ca nu, sunt studenta și facultatea asta ma cam terminat poate e stresul acumulat
Sangerarea intre cicluri nu este de bun agur!
O proogramare la ginecolog va elucida cauza.
Sres, dereglare a ciclului de somn, schimbari in dieta. Daca ai ciclu de mai putin de 1 an sau 2 este normal. Daca ai de mai mult de 2 ani si iti vine prea repede, du-te de urgenta la ginecolog caci s-ar putea ca aceea saea nu fie menstruatie si poate fi alta secretie.Asta se intampla foarte de la anumite infectii in corp.Mamei i-u scos un ovar caci patea asta si a zis ca " e menstruatie" si nu are ce sa se intample.Mergi sa iti faci o radiografie abdominala daca se intampla sa iti vina dereglat in repetate rânduri