| STEFANXxX a întrebat:

Salut,mi-am cumparat astazi Zineryt de la farmacie.Am citit instructiunile si am facut cum scria.Dar am dat peste o chestie, cum adica timp 10-12 saptamani,o sa-mi treaca pina atunci, am doar 14 ani si nu am prea multe cosuri care se vad,dar spuneti-mi cit timp trebuie sa astept, caci imi trebuie cel mult o saptamana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| khaori a răspuns:

Buna.
Si eu folosesc Zineryt si iti pot spune ca este foarte bun, doar ca trebuie sa ai rabdare. Nu iti pot trece cosurile intr-o saptamana.
Am avut si eu o perioadaa in care imi aparusera mai multe cosuri. Am folosit Zineryt si mi-au trecut aproximativ in 3 - 4 saptamani.

2 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Linisteste-te vei vedea efecte chiar dupa cateva zile doar sa il folosesti corect!

| Alex_1359 a răspuns:

Daca aplici in mod corect intr-o saptamana se duchappy