| dxnyWhz a întrebat:

Salut, mi-am dat aparatul dentar jos acum 2 luni și am primit 2 gutiere care trebuia sa le port noaptea le am purtat și totuși după 1 zi în care am uitat sa le pun nu mai îmi încăpea gutiera și ușor ușor dinții mi s au făcut ca la început, am dat în jur de 80 de milioane cu aparatul și consultațiile timp de 1 an jumate și nu mi se pare normal, acum ce ar trebui sa fac? Sunt obligații sa îmi pună iar aparat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DontActLikeMe a răspuns:

Cam da, ar trebui sa iti pui iar aparat

| dxnyWhz explică (pentru DontActLikeMe):

Pai asta știu dar am întrebat dacă ei sunt obligați sa iti puna ca nu e normal ca după o zi în care nu ai purtat gutiera sa nu îți mai încapă, eu nu le mai dau iar atâția bani.

| DontActLikeMe a răspuns (pentru dxnyWhz):

Medicul nu este neapărat obligat să plătească pentru un nou aparat dentar decât dacă se dovedește că problema a apărut din cauza unei greșeli profesionale sau a unui defect în tratament.