Dap.sh eu am 3 gauri intr-o ureche una mi-am facut-o singura sh 2 la bijuterie.este normal sa ti se umfle putin dar nu mlt.sh e ff important sa nu pui mana. asa o sa ti se vindece mai repede. quidate
Da este normal, doar sa nu se inflameze prea tare si sa inceapa sa te doara pentru ca atunci nu e normal. Depinde si cu ce ai facut gaura. Eu cand mi-am facut am folosit un pistol special si nu am avut nici o problema. Depinde si de organismul fiecaruia, daca esti mai sensibila/sensibil ar trebui sa urmaresti evolutia umflaturii, iar daca se agraveaza sa mergi la doctor.
Da.asa am patit si eu. o sa se desumfle peste ceva timp. oricum ar fi bine sa te dai cu propolis sau ceva de genu ca sa nu se infecteze.
Da este normal si eu am avut o prietena care a patit la fel. i s-a desumflat. Nu iti face griji o sa treaca in cel putin o saptamana. Dar sa nu ti se infecteze ar fi mai rau sper ca te-am putut ajuta...
Da este normal si eu am avut o prietena care a patit la fel . i s-a desumflat. Nu iti face griji o sa treaca in cel putin o saptamana.Dar sa nu ti se infecteze ar fi mai rau sper ca te-am putut ajuta ...
Da, este normal. nu-ti face griji asta nu o sa dureze prea mult
oricum poarta cercelul tot timpul ca sa se obisnuiasca urechea.
KrS_5833 întreabă: