| Beyourself1245 a întrebat:

Salut. Mi-am făcut astăzi un set de analize uzuale la o clinica privata in București. De dimineața am luat un colebil pentru că am avut o senzație de greață și am băut apă.
Influențează cu ceva rezultatele analizelor?
P.s Vreau să știu care este termenul când voi primi rezultatul analizelor. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ne ai speriat cand ai spus ca ai luat un colegullaughing dar bine ca a fost colebil, tu l ai luat colebilul inainte de a merge la analize? Sau după? Rezultatul analizelor il primesti după 3, 4 zile depinde cand sunt gata, stai linistit ca te vor suna ei sa mergi sa i ei analizele.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Lasa o pe Jassmina ea scrie prostii, poti lua linistit nu influenteaza cu nimic o pilula analiza, daca ai fi mincat era mai grav dar altfel nu.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am luat un colegul. Ce ai luat?
Reultatul îl primești în 24-48 de ore.

| Beyourself1245 explică (pentru sadrian46):

Colebil* Autocorecție.

| sadrian46 a răspuns (pentru Beyourself1245):

Nu influențează.