anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut o radiografie la bazinul stang in care a iesit o mica pata neagra (oasele erau toate in locul lor). Medicul de familia nu a avut nici o idee iar urologul mi-a dat ibuprofen... bagasilar in... Ma rog, faza e ca ibuprofenul lui nu a folosit pentru multe si evident inca ma doare zona aia, da, ma si doare uitai sa scriu la inceputul intrebarii. Este cineva in pagina asta, preferabil un medic, care sa stie ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Ati cazut cumva? Este posibil sa fie un cheag de sange sau poate fi o metastaze (risc de cancer la oase), uitati-va la link http://www.despreboli.ro/cancer-metastaze/2012/metastazele-in-oase-2061/.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU, am primit o lovitura cu piciorul.

| CuriousStuff a răspuns:

Nici nu am vazut radiografia si vrei sa-ti dam diagnostic pe "pata neagra" daca tratamentul nu si-a facut efectul te duci iar la medic si ii zici. Sau apelezi la alt medic. Nu intrebi pareri pe net. E posibil sa fii fost si ceva din haina pe care o purtai. Repeta radiografia. Dar prima data mergi la medic.