S-a infectat. Trebuie scos piercingul, trebuie curatata zona si ai nevoie de tratament antibiotic si antiinflamator. Ar fi bine sa dai o fuga pana la medicul de familie.
http://www.i-medic.ro/......l-corporal
Poate să fie o omfalită(infectie în jurul cordonului ombilical)si poate fi f.grav.Du-te de urgentă la medic,orice intârziere aduce complicatii.
Poate să fie o omfalită(infectie în jurul cordonului ombilical)si poate fi f.grav.Du-te de urgentă la medic, orice intârziere aduce complicatii.
Chitosan se desface capsula si se presara pe locul respectiv, se ia si intern 2-4 capsule pe zi, pentru. a ajuta organismul sa elimine infectia.www.tiens-romaia.ro
Cred ca ai facut o infectie si te-as sfatui sa mergi la doctor sa-ti dea reteta de un unguent mai puternic (antibiotic) si vei scapa in scurt timp de aceasta problema. Multa sanatate!
Ceao. si eu mi-am facut ieri pircing in buric.si mi-a spus de acolo sa nu folosesc nimic in afara de spirt.nu folosi toate cremele ce ti le recomanda prietenii sau altcineva. doar spirt si sa te speli cu sapun antibacterian.incearca si cred ca vei reusi
Salut. si eu mi-am facut ieri si mi s-a spus de acolo sa nu folosesc apa oxigenata sau alte creme si prostii. foloseste doar spirt si spala-te cu sapun antibacterian. o sa-ti treaca