anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Mi am luat un balsam de la gliss pentru par deteriorat. era mai bine sa mi iau de la naturaliste? imi permit, ce zice ti : sa mi iau sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LouLi a răspuns:

Eu sunt pe principiul ca cele din magazine au ca efect doar sa-ti inmoaie parul si sa il faca frumos mirositor.
Daca vrei insa ceva eficient, care sa actioneze in profunzime si sa fie potrivit tipului tau de par, mergi la naturaliste, desi iti recomand sa cauti pe net masti naturale de par. Ai foarte multe variante, si sunt si foarte eficiente. (eu uneori mai folosesc uleui de masline)
Iar daca vrei totusi ceva de 'firma', la fel, iti recomand sa cumperi din cele folosite la saloane. Eu de vreun an folosesc produse de la Londa si sunt geniale. Mai scumpe, adevarat, dar parul trebuie intretinut!