Buna,
Cu siguranta nu ai folosit fondul de ten adecvat tenului pe care il ai si de aceea si facut alergie.
Cel mai bine ar fi sa incetezi sa il mai folosesti si sa mergi la un medic dermatolog pentru a-ti spune ce fel de fond de ten este bun pielii tale.
Multa sanatate si sarbatori fericite.
Sincer, nu am inteles tot ce vrei sa zici! Cred ca ai zis ceva de genul ca ai incercat un fond de ten de la Oriflame si ti-au aparut niste bubite. Nu-l mai folosi! Probabil tenului tau nu ii prieste acest tip de produs cosmetic. Ar mai putea fi o cauza...cat de mult abuzezi de acest produs! Orice are o limita! Daca iti sufoci pielea toata ziua, astupandu-ti porii cu 3kg de fond de ten este si normal sa ai reactii adverse! Nu cred ca iti este necesar fondul de ten atat de mult pe cat il folosesti(ti-am citit o intrebare anterioara pe care de asemenea abia am descifrat-o ). Asa ca, lasa-ti tenul sa mai respire! Daca tot folosesti atata make-up este obligatoriu sa nu uiti nici de demachiere si alte produse de curatare a tenului! Cumpara-ti un fond de ten dermato-cosmetic si foloseste-l doar atunci cand este necesar(asta presupune de cel mult 2ori pe zi).
Foloseste cosmetica Artistry de la Amway. E pe incercate 90 de zile si e de calitate cu adevarat.
La oriflame exista mai multe feluri de fond de ten. Pe care l-ai folosit? Trebuie sa mai sti ca fondul de ten se foloseste pe tenul curatit si hidratat in prealabil. Daca vrei dezbatem problema in particular. Astept un mesaj cu mai multe detalii.