| nightghost96 a întrebat:

Salut mi-am rupt mana,mai precis humerusul, nu asta conteaza atat de mult, as vrea sa stiu daca dupa refacerea completa a osului as mai putea face efort cu ea adica sa merg la sala in special.

Ps mi-am rupt-o prin skander

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Nu nu poți să faci efort, sport după refacerea osului imediat trebuie să mai treacă o lună, 2. Și abia atunci poți să faci și sport să tragi de fiare, dar imediat clar nu!
Poate te întrebi de ce?
Pentru că osul abia s-a sudat și are nevoie de o pauză. Trebuie să reiei activitatea cu exerciții ușoare și apoi să crești intensitatea.
Sper că te-am putut ajuta!

1 răspuns:
| InVisible99 a răspuns:

Pai trebuie sa mergi sa iti fixeze mana intr-un ghips, ca asta este si ideea ca sa se "sudeze" osul trebuie tinut strans, fara sa-l fortezi si fara sa cari greutati cu el.
In concluzie cu acel brat nu ai voie, dar DUTE LA DOCTOR!