| هوراس a întrebat:

mi-am scăpat ieri ceva pe picior... eram desculț laughing și m-a durut foarte tare, cel mai mult a fost afectat de accident degetul "arătător" de la picior, deci al doilea deget. s-a înnvinețit puțin la bază, iar în lateral sa înnvinețit mai mult. deci cam 30% din ea e vânătă. acuma întrebarea este, o să îmi cadă unghia? dacă da, o să mă doară foarte rău? și cam cât o să dureze? fundă :X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vi003 a răspuns:

Gheata, pune compresa! O sa scapi de acele zvacnituri dureroase! Oricum, te va durea daca te incalti cu pantofi. Roaga-te sa fie timpul bun ca sa poti umbla in papuci. Ai grija de tine!

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Mai bine intrebi un medic. Intra aici >> http://www.assb.ro/ si vorbesti online cu un medic;)

| TofanCristi a răspuns:

Dacă o să îţi cadă, nu o să te doară! O să îţi cadă în fiecare an sad. Nu te doare.

| هوراس explică (pentru TofanCristi):

Nu cred că o să cadă în fiecare an. laughing da mno, mersi oricum, ai dat jumate de răspuns corect happy