| alex16mko a întrebat:

Mi-am scos pirsul din limba dupa o saptamana fara un motiv anume dar as vrea sa stiu daca trebuie sa fac ceva special in afara faptului ca ma clatesc cu apa oxigenata dupa ce manac si cam dupa cata vreme pot sa bea lichide?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dot a răspuns:

Trebuie sa iti speli pierce-u' dupa fiecare masa (incearca cu periuta de dinti usor) si clateste-te cu apa de gura. poti bea lichide in primul minut dupa ce ti-ai dat gaura laughing. nu bea lapte si bauturi carbogazoase! si...mananca inghetata big grin se dezumfla limba mai repede big grin

| alex16mko explică:

Se pare ca nu am fost foarte explicit am vrut sa zic ca mi l-am scos de tot nu-l mai am

| mihnureta14 a răspuns:

Nu stiu frate dar o sa imi dau si eu la vara daca aflu iti spun dar va fi prea tarziu happylaughingbig grin