| Bucuresti66 a întrebat:

Salut, mi-am spart un dinte acum ceva timp si mi-e frica sa merg la dentist, stiti ceva pentru regenerarea lui? thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Ce bine ar fi fost daca se regenerau, din pacate e definitiv, l-ai spart nu iti ramane decat sa il imbraci ca sa nu se carieze in continuare

| kitten95 a răspuns:

Dintii nu se regenereazalaughing. du`te la medic ca nu te omoara

| AnnielaIoana a răspuns:

Nu se va regenera, din contra cu timpul ti se va caria incat sigura solutie ar fi sa-ti puna altul.Mergi la doctor, cu o mica plomba se rezolza.N-ai de ce sa te temi pentru ca NU DOARE.Roaga medicul ca inainte sa-ti faca anestezia sa-ti dea cu lidocaina.Crede-ma nu vei mai simti nici o durere.Multa sanatate si...curaj!

| dedeyo12 a răspuns:

laughinglaughinglaughinglaughing cum sa se regenereze?big grin
si eu mi-am spart un dinte acum vreo 6 luni si nici eu nu vroiam sa merg la dentist... dar pana la urma am fost pentru ca ma durea foarte rauu si sa stii ca nu a fost asa groazmic cum ma asteptam
ai grija... du`te cat mai repede posibil pentru ca daca astepti mult nu mai poate sa-ti faca reconstructia big grinbig grin fundita plzzz big grinbig grin