| paul18 a întrebat:

Salut, mi-as putea dona inima? sa zic ca persoana pe care o iubesc are nevoie de un transplant urgent de inima... i-as putea dona inima mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Buna. Pai tu i-ai donat deja inima, prin faptul ca o iubesti.
Cat despre inima la propiu, da, poti.

| paul18 explică (pentru h3r):

Nu e cazul, dar eram curios, ca nah, as face-o daca ar avea nevoie

| h3r a răspuns (pentru paul18):

Te felicit, la fel as face si eu happy.

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca vrei sa mori o poti face dar nu are rost oricum.

| paul18 explică (pentru mgtow):

De ce nu are rost? as face orice pentru fata asta

| mgtow a răspuns (pentru paul18):

Dupaia te trezesti ca te inseala cu altul si apoi iti zici: acel om avea dreptate cand mi-a zis in TPU

| Crucified a răspuns (pentru paul18):

Imi vine sa plang, asa..ca baiat. crying

| doctorandus a răspuns:

Niciun medic nu ia inima de la cineva viu, iar daca nu sunteti compatibili mori ca prostu'. Plus ca un transplant tine cativa ani, dupa aceea poate apare respingerea si are nevoie de alt transplant.

| Crucified a răspuns:

Si cu tine cum ramane sad

| Crucified a răspuns:

Si cu tine cum ramane? sad

| paul18 explică (pentru Crucified):

Cu mine nu conteaza, as face orice pentru ea. Chiar orice

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiGrigore a răspuns:

Pai....ai putea dona inima ta doar daca ai fii pe moarte si organismul ei o accepta.Dar daca ai stare financiara buna ai putea cumpara o,, inima falsa"(o proteza de inima-un aparat care face exact ce face inima si are garantat 5-10 ani de rezistenta).Dar cu o proteza de inima sa nu iti imaginezi ca cel care o are se misca la fel ca un om normal, nu e foarte agil.

| katalinakarina a răspuns:

Realizezi ca dupa aceea nu prea ai mai avea um sa traiesti. nu?big grin

| paul18 explică (pentru katalinakarina):

Realizez. dar realizez ca ea va avea viata in continuare

| Frenkenstein a răspuns:

Da o poti dona daca o iubesti atat de mult cati ani ai? Si daca o donezi cu tine cum ramane esti si tu un om.

| paul18 explică (pentru Frenkenstein):

Am 19 ani, si ea e om love struck