anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-au facut o bronhoscopie la spital si cand aveam furtunul in ppiept am inceput sa tusesc rau si simteam cum ma zgaria. In ziua aia abia am vorbit si ma intepa pieptul cand inghiteam. Chiar si acum dupa 4 zile simt ca tusesc mai rau si ca m-am iritat pe trahee si bronhii si sunt cam ragusit dimineata. Ce ar trebui sa fac sa se vindece mai repede bronhiile? Sunt foarte speriat sa nu raman cu ceva urme din cauza asta, dar doctorii mi-au zis ca nare ce sa se intample. Voi ce credeti? Ar trebui sa beau miere si ceaiuri calde? Ce alimente imi recomandati sa mananc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te ajuta nici bauturile calde (nu ajung nici in vecinatatea bronhiilor), nici vreun alimenta nume. Ai grija sa nu stai in fum de tigara sau in poluare, alimenteaza-te normal si ai rabdare.

| doctoru a răspuns:

E normal sa fie asa. nu o sa ramai cu sechele. nu conteaza ce mananci sau bei, conteaza aerul pe care il respiri si sa nu fumezi.