anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-au ieșit bășici pe spate și pe gât de la soare, dar ce mă îngrijorează e ca s-au îngălbenit. Este grav? Nu am spital aici de unde sunt eu, trebuie să merg la oraș. Vreau să știu dacă e ceva grav sau o să se vindece de la sine. Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CORGE20 a răspuns:

Eu nu am patit asa ceva pana acum, dar ce sfat iti dau este sa monitorizezi evolutia lor pentru urmatoarele zile. Iesi din casa folosind protectie solara si aplica, la intoarcere, o crema pentru dupa expunerea la soare. De asemenea, cumpara din farmacii o crema pentru arsuri solare usoare. Din ce inteleg eu, ce ai tu nu sunt chiar arsuri, dar poate o astfel de crema te-ar ajuta. Daca nu iti trece nici asa, mergi totusi la un medic dermatolog sau la cel de familie.

1 răspuns:
| Freya1 a răspuns:

Probabil va trece de la sine dar daca ai si alte simptome mergi la medic si nu mai sta in soare