| Aditzaaaa a întrebat:

Mi s-a intamplat ceva oribil.Ma dadeam cu crema depilatoare pe picioare pentru a ma depila si eram murdara de crema pe mana si neatenta m-am scarpinat cu mana acea pe langa sprancene[la amandoua] si daca crema era depilatoare cred ca s-a luat 1 fir 2.Si acum cand m-am sters pe langa sprancene cu servetelul am vazut ca sunt rosie. M-am dat cu crema de galbenele in locul afectat. Exista riscuri sa mi se intample ceva? Ce as putea face ca sa dispara roseata acea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Pai e o zona sensibila si te'ai iritat. Nu e rau ca ti'ai dat cu crema de galbenele. Asteapta cateva ore. Si daca nu se duce roseata mergi la cineva de specialitate. Dar eu cred ca o sa se duca(si eu mai pateam asa.chiar si pe picioare). Bafta!

| BlaBlaa a răspuns:

E doar o iritatie, stai linistita ca trece curand.

| Kissmeagain a răspuns:

E doar o iritatie...crema depilatoare arde firul de par, asa ca a avut efectul asta pe pielea ta.Nu e nimic grav.

| Aditzaaaa explică:

Va multumesc! Acum sunt mai linistita!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cedează în maxim 72 de ore. Comprese reci.
Pa, pa.