Este absolut imposibil sa ai mai multe globule albe decat rosii, nimeni nu a avut niciodata. Fiindca globule albe ai in mod normal maxim 9 mii iar globule rosii in jur de 4, 5 milioane. In leucemii, de exemplue, numarul de globule albe poate creste pana la 100 de mii si cel de globule rosii poate scadea pana la 1, 5 milioane, dar tot sunt mult mai multe.
Formuleaza corect problema pentru a te putea ajuta (da si valorile exacte).
Sa mergi la un medic si sa vezi unde e problema si apoi trateaza cauza nu efectul.
Eu cred că merge vorba de o hemoglobină scăzută. Dacă e asa atunci am avut si eu asa ceva cîndva. Eu mincam carne de vită, suc de granată, sfeclă rosie, struguri...Mai în scurt tot ceea ce e rosu.
Aoleu, pai e leucemie. :-s
incearca sa manaci numai carne de vita si mai mult fiarta nu prajita! e cea mai importanta carnea de vita la asa ceva. nu stiu dc, dar eu am avut in familie pe cineva bolnav grav de leucemie si doctorii i-au spus ca mai traieste maxim 6 luni, dar a trai 10 ani
poate la tine (sper) este altceva, dar totusi asc sfatul meu
papa
Deci tias putea da cateva sfaturi in primul rand sa ai grija la alimentatie sa manci cat mai natural:sa manci sfecla, sa manci care de vita cat mai frageda/in sange.sa bei vin ros nu in exces...si sa te duci la doctor sa vezi sfaturile doctorului
V77Narcis întreabă:
cristiansonix întreabă:
Vlalslsl întreabă: