In unele cazuri femeile care acuza balonari au fibrom uterin. Fibromul apare de obicei la femeile mature. In orice caz cred ca cel mai bun raspuns ti-l poate da un medic ginecolog.
In afara de vizita la ginecolog cred ca trebuie sa te vada si un internist, in prealabil sa faci si o echografie de abdomen superior si inferior. Multa sanatate!
Consult medical si echografie. Poti avea multe chestii, unele foarte banale, altele foarte grave (hepatita, vreo tumora abdominala). Nu mai ezita, mergi chiar maine si fa-ti o programare la medic.
Pe langa celelalte raspunsuri vreau sa adaug ca testul de sarcina sa fie negativ si totusi tu sa fii insarcinata. Oricum consulta un medic.
DU-TE LA DOCTOR CA NU MAI TINE VRAJEALA POTI AVEA SI UN CHIST OVARIAN, NU MAI STA ASA CA E PACAT DE SANATATEA TA.NU ITI POATE SPUNE NIMENI CU CERTITUDINE CE AI DACA NU AJUNGI LA DOC.
Simptomele sunt de femeie insarcinata, daca inca nu ai ajuns la un ginecolog, eu zic sa nu mai astepti, sau macar mai fa inca un test de sarcina si apoi du-te si la medic!