anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Miercuri am avut prima ora sportul.A trebuit să dăm viteză și când alergam înainte de final am făcut o întindere la mușchiul biceps femural.Am plecat după aceea acasă și am stat la pat toată ziua și azi am stat acasă.Am luat ieri Diclofenac(pastile) și am pus gheață.Azi am luat și fenilbutazona și am masat locul.Ar trebui să stau și mâine acasă sau pot să mă duc la școală? Mă doare puțin când merg și nu îndoi piciorul perfect.In mod normal fac în jur de 10 minute pe jos până la școală.Ar fi un lucru bun să fac mișcare sau trebuie să mai stau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AnetteBurnier a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie. E doar o intindere musculara, don't worry, be happy. Ai facut mai rau ca ai stat la pat, trebuie' sa faci miscare. E ca si cum ti l-ai pune in ghips si ai o entorsa. Insanatosire grabnica! (: