| SpikeSpigel a întrebat:

Miercuri seara am cazut pe mana dreapta si ma durea, m am dus acasa si am stat pana joi. Vineri m am dus la spital la floreasca si mi a spus ca am clavicula rupta, mi a pus mana intr un fel de ghips(bandaj). Eh, a zis ca trebuie sa stau asa 2 3 saptamani dar mi a mai dat o fisa si acoo scrie 21 de zile (3 sapt.) intrebarea mea este daca pot sa il scot mai devreme de 3 saptamani, daca exista vreo sansa sa se vindece in 2 saptamani. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista o mica posibilitate sa ti se permita scoaterea lui la doua saptamani, dar numai daca ai tu o capacitate mai buna de vindecare, daca ai in general un regim de viata sanatos, cu alimentatie normala, fara fumat, consum de alcool, etc (e importanta si perioada vindecarii dar mai importanta e pertioada de dinainte de a-ti rupe clavicula).

| alessia5158 a răspuns:

Nu-l scoti tu ci medicul, dupa ce iti face o radiografie de control.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar nu pricep, daca ti s-a spus sa il tii 3 saptamani de ce sa il tii doar 2? oasele nu se prind asa repede

| SpikeSpigel explică (pentru suntserios):

Nu a zis 3 saptamani. A zis "Iti punem mana in bandaj pentru 2-3 saptamani". Intrebam doar daca este o posibilitate sa se VINDECE mai rapid