| Pantera1blackinIP a întrebat:

mise zbate ochiul drept. i-am facut cruce a incetat cateva secunde si iarasi a inceput. i-am facut tot aceeasi chestie cu crucea... ce poate fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cand mi se zbate ochiul drept, ma bucur si astept sa mi se intample ceva placut in viata mea.

| Malvina24 a răspuns:

Deci, nu te speria, caci nu este adevarata interpretarea populara. Uneori poate fi de la fum de tigara, praf sau consum excesiv de cafea.De asemenea si alte cauze pot determina acest lucru(lipsa de calciu si magneziu). Multa sanatate si s-auzim de bine.happy

| AndreiDoMino a răspuns:

Pai asta poate fi de la oboseala, lipsa de calciu, cateodata si de la fumul de tigara.va trce iti spun eu.

| georgecl a răspuns:

Salut. Din cate stiu eu, acest fapt se datoreaza din cauza lipsei de calciu si magneziu.