| SasukeCS2 a întrebat:

Muschii abdominali de cat timp de pauza au nevoie dupa ce i-am antrenat facand 240 de abdomene in 8 serii a cate 30 de repetari fiecare, pauza 30 de secunde dupa fiecare serie (exercitiile astea http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=plcp Adica eu fac acest antrenament in fiecare Marti, deci o data pe saptamana. Eu fac asta pentru a marii muschii abdominali nu petru a da "burta jos". Si as vrea si parerea voasta, este lunga pauza pe care o fac?
Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Daca ai observat in descrierea video-ului ti se descrie cum sa folosesti aceste exercitii. Link-ul dat de tine este destinat incepatorilor facand parte dintr-un program de 3 nivele de dificultate. Nivelul unu trebuie executat timp de cel putin doua saptamani in zilele de Luni-Miercuri-Vineri sau Marti-Joi-Sambata(in functie de disponibilitatea ta in programul zilnic).

| Cosmin86 a răspuns:

Fa cu greutate, abdomene cu greutate pe piept sau la ceafa, ridicari de picioare la fel, crunch la fel, etc., orice exercitiu pentru abdomen la fel.

Muschii se fac cu greutati, nu cu sute de repetari.