| Andreeaioan115 a întrebat:

Salut,nici astăzi nu am putut dormi deloc, deja nu știu ce să fac. Eu cred că am probleme cu tiroida de aceea mi-a dispărut somnul. Sunt deja o persoana frustrata pentru faptul că nu pot sa adorm. Care este soluția? Atunci când închid ochii noaptea nu vine somnul absolut deloc.Am nevoie de ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mă întreb oare ce mai aștepți.
Dacă crezi că ai hipertiroidism du-te la doctor, fă-ți o analiză, poate îți lipsește ceva substanță din corpul tău, sau ai în exces alta.
Ăsta-i primul pas, poate că rezolvi așa, dacă nu al doilea pas este să vezi dacă în perioada asta de 2 luni te-a deranjat ceva sau te-a stresat ceva/cineva, pe astea doar tu le ști.
În situațiile ăstea nu-i de așteptat.

35 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Creierul controlează glandele deci la nivel cerebral e problema.

| Andreeaioan115 explică (pentru Donsavas):

Deci e din cauza stresului? De ce creierul meu nu vrea sa doarmă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nici eu nu dorm o luna daca zac toata ziua fara sa fac nimic si bag cola in mine, taj draq

anonim_4396

Sper sa primesti aceleasi raspunsuri pe care le dai tu atunci cand o sa ai vreo problema.

anonim_4396

Da, și eu sper sa primesc sfaturi realiste