Uau, nu pot sa imi imaginez cum ar fi sa fad un cadavru in realitate, mai ales ochii unuia. Sunt o fire foarte sperioasa si printre cele mai inspaimantatoare lucruri mi se par ochii albiciosi si fara viata. Intamplarea ta pare desprinsa dintr-o carte creepy si crede-ma ca m-a luat o stare sumbra. Sincer nu ma imaginez pe mine facand ce ai facut tu acolo in capela, in special sa ma uit la chipul unui om mort cu ochii deschisi. Toata viata as ramane traumatizata si as dormi cu lumina aprinsa, nici nu vreau sa imi imaginez. Despre felul tau de a fi, despre obiceiurile si gandurile care iti fac placere nici nu stiu ce sa zic, mi se pare tulburator orice legat de cadavre, iar faptul ca tu ai fantezii sexuale cu ele nu cred ca este deloc normal. Incearca sa mergi la psiholog, cred ca un psiholog este cea mai potrivita persoana care sa stie cum sa se comporte si cum sa vorbeasca cu tine. La psiholog nu merg numai persoanele bolnave, merg cei care au nevoie de ajutor. Totusi cred ca fanteziile si placerile tale s-ar putea numi boala sau dezechilibru mintal sau orice e anormal. Nu vreau sa ti-o zic de rau, nu vreau sa te jignesc sau sa te descurajez, insa chiar ai o problema care ar trebui rezolvata. Daca crezi in Dumnezeu, mergi la biserica, roaga-te, cauta un preot cu care sa vorbesi. Cred ca problema ta se numeste necrofilie si ai nevoie de ajutor neaparat, asa ca lasa naibii rusinea si ascunderea si mergi la preot.
La psiholog nu merg numai persoanele bolnave, merg cei care au nevoie de ajutor.
pai ti se pare ca el e sanatos?
Chiar nu am ce sa zic... Cred ca un preot ar fi cea mai de incredere persoana care ar putea ajuta.
Mario1996 întreabă: