| 44mon a întrebat:

Salut! Niște sfaturi utile pentru a pune niște kilograme în plus pe mine? E cineva pe aici care a fost foarte slab și a reușit să se îngrașe? Dacă da, care e secretul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lunadream a răspuns:

Eu personal am slăbit super mult după o perioadă nasoală de timp și am vrut să mă îngraș repede, așa că am inceput să mănânc cat mai mult pe zi și nu mă refer la 4 mese, de obicei mâncăm când mă trezeam ceva ușor, apoi peste o oră sau mai puțin mâncăm ceva snack sau orice găseam prin frigider, apoi la prânz și după prânz mâncăm ceva dulce (țin să precizez că dacă mănânci destul de multe dulciuri poți să te îngrași, dar nu e cel mai sănătos și nu știu cât duce organismul tau și poți da in alte probleme de sănătate daca mănânci prea multe dulciuri mă refer supra doza sau ceva de genul), prin dulce mă refer la un corn sau o prăjitură. ideea e că mâncăm și altceva intre mesele normale. Acum probabil o sa îți fie greu sa te forțezi. Țin să precizez că mâncăm și fast food destul de des gen KFC sau mc, și nu pot sa zic că m-am îngrășat destul de tare, doar că îngrășarea super rapida poate duce la vergeturi sau celulita. Mai pe scurt orice găseam mănâncam, dar desigur că sunt și alte metode mai sănătoase de îngrășare nu doar asta, dar zic că așa am inceput eu să mă îngraș. Și nu te aștepta să te îngrași Intr o săptămână, o sa dureze puțin. Nu e nevoie sa te forțezi să mănânci mai mult decât trebuie că sa ți se facă rău, poți mânca după masă ceva.

6 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Cea mai scurtă poveste cum am reușit să ajung de la 110Kg la 130kg într-o singură lună. Am găsit la baia mare se cheama Ferma zootehnica http://www.fermazootehnica.ro/
Kaizer cum ii spun multi oameni la un preț senzațional de mic gen 15 lei Kilogramul, am avut acolo o lună de muncă la un echipament și am mâncat la fiecare masă cred că și 3Kg.
Ei ii spun șuncă dar nu e suncă ca la Sudiști la ei la Ardeleni este cu șoriciul moale cu mută carne de te săturai de carne afumată.
Era o minune cred că erau la început și doreau să îsi facă reclamă să afle lumea de ei. bună rau de tot
măncam de mă spărgeam șî beam coca cola

| Violleta2022 a răspuns:

Dubleaza cantitatea de mancare din farfurie si chinuie-te sa mananci tot.
Nu uita: 3 mese pe zi! Dimineata, la pranz si seara cu cate 1000-1500 calori fiecare.

| Legion7X a răspuns:

Secretul. Sală sau Fă rost de niste gantere si fă de 3, 4 ori pe saptamâna acasă timp de câteva luni. Dar Mănâca bine carne, vita, pork, oua, cârnații, șuncă, slanină, brânza, soia, fasole are și aia 8g proteine, smântăna, hamsie, pește macrou este mai gras dpdv al cărnii etc. Schimbă pâinea albă cu cea de graham 7g fibre 9 proteine. Daca o ții cu ciorbe des de legume nu prea pui. măcar sa fie de pui, vită. să mănânci des 3- 4 mese.

| Momentan a răspuns:

Suplimentată cantitatea de mâncare(în special carne) la fiecare masă, mai multe gustări. A ajutat foarte mult apa când nu mai puteam ingera. Câteva exerciții, tot ce s-a zis deja.
Și multă răbdare că se vede în câteva luni rezultatul dorit.
Țin să menționez că a contat tipul mâncării, nu puteam manca prăjeli.

| PleşaMihai21 a răspuns:

Trebuie sa mănânci mai mult, iar ca sa mănânci mai mult, ai nevoie de efort fizic, care înseamnă sală. Te face sa mănânci mai mult, corpul tău are nevoie de resurse, și evident ca ți le iei din alimentație, pe lângă asta, faci masa musculară, e o metoda sănătoasă de a pune kilograme in plus. In niciun caz nu mânca in prostie fără sa faci sala, si nici sa nu iei pastile sau ceva. Ai sa vezi rezultate după chiar doua luni dacă faci Exercițiile corect

| PleşaMihai21 a răspuns (pentru PleşaMihai21):

Și sa nu treacă 3 ore fără sa mănânci. Cel puțin 4 mese pe zi, și gustări intre ele