| andreizwx a întrebat:

Salut Nu am primit cardul de sanatate de cand am implinit 18 ani si acum am 23 de ani, am sunat la casa de sanatate si mi-au spus ca o sa imi vina dar nimic, am intrat si pe site-ul lor si am verificat daca intre timp s-a tiparit si nimic mi-a spus cineva ca pot face completa un formular online dar nu am gasit decat pentru duplicat pe site imi poate spune cineva ce tip de formular trebuie sa completez? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la sediul casei de asigurări de sănătate din județul tău.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu o sa primești deloc sau târziu. Nu se mai dau carduri. Dacă mergi la medicul de familie îți zice aceeași lucru. Da, ar trebui să îți dea dar na...nu zic nimic. Doar ești în sistem și atât.

| Fatamuntilor a răspuns:

DEOCAMDATA vei primi oo adevrinta care cardul de sanatate
sora mea a solicitat un dupilcat, dar i-au spus ca cardul va sosi in sase luni, asta pe la vara.
cel mai bine sa mergi la casa de sanatate si soliciti acea adeverinta.