Nu e bine. I se poate perfora stomacul. Și intestinele.
E nevoie urgentă de veterinar, foarte probabil o să-i facă o radiografie pentru a stabili dacă osul e blocat pe tubul digestiv, ori a ajuns la intestine. Posibil, i se va face chiar și o examinare endoscopică. Să ai mai multă grijă, să nu se repete.
Poate osul de pește i-a afectat și căile respiratorii. Până mâine, încearcă să-i dai niște mâncare uscată, chiar și pâine cu pateu (inclusiv coaja de pâine), poate că osul i se va desprinde singur, acum depinde și cât e de înfipt...
Oricum ar fi, du-l mâine dimineață la veterinar.
Dă-i lapte, poate-l face să vomită, dacă nu se remediează, du-l ori la o clinică veterinară la urgenţe ori dimineaţă la un veterinar.Succes.
Okey,multumesc am sa incerc. Si vad dupa ce mai rezolv.
Stai calm /a nu trebuie sa faci nimic ca e un os de peste...
Trebuia sa iei masuri daca era de pui sau alt ceva.
Nu asculta sfaturile cu dat lapte fiindca cateii nu au voie lapte provoaca si mai rau laptele ba chiar alergii ca are o anumita proteina animala si le dace rau la burtica.
Din fericire,n-avea nimic legat de os,mie mi s-a parut doar ca a luat os de pe jos,sau poate mi-am imaginat.
Pentru ca la un momendat incepea sa se fereasca a doua zi de noi, noi mancasem seara,si cum ziceam se ferea de noi.
Si incepuse sa si planga,am dus-o de cateva ori pe afara, iar ziua urmatoare a fost bine.
Poate o fi mancat ea ceva dar nu os in niciuncaz, sau in cazul in care a mancat probabil ca a fost digerat, oricum ar fi acum e foarte jucausa, iar in ziua aia nu mai era deloc asa.
Ma bucur ca e bine!
Multumesc