| Takeen a întrebat:

Salut,nu m-am racit de mult,dar acum nu stiu cum s-a intamplat,posibil sa fii stat dezbracat pe afara,dar am muci,si am tras mucii in gat si cred ca mi s-a format acolo in gat,cand tusesc simt si se aude mucii din nas,si ma cam irita,cum as putea sa scap de mucii din gat si din nas,dar o metoda din strabunici,adica fara medicamente,doar metode din strabunici, funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ruxiire a răspuns:

Ce limbaj ai :I. In primul rand bea multe lichide calde ( ceaiuri, lapte cald ).

| pietrean a răspuns:

1."nu m-am racit de mult", adica esti deja mort?
2."sa fii stat dezbracat", poate sa FI stat dezbracat.
3.Acele scurgeri nazale, la care te referi se numesc MUCOZITATI.
4."se aude m...i din nas", poate se AUD, dar asta numai in mintea ta de incult.
5."metoda din stabunici", adica din STRABUNI.
6. Daca ai fi o persoana care a mai citit cat de cat,ceva, la scoala macar,ti-ai fi dat seama ce ai si poate primeai niste raspunsuri ajutatoare.
RASPUNS: deci,mai mult ca sigur, ce ti s-a scurs in gat, sunt creierii tai, care s-au transformat in gelatina din cauza lipsei de informatii, deoarece nu au avut ce asimila!