| AdiyAdriann a întrebat:

Nu pot avea scaun. Ma fortez sa fac, dar nu iese "dopul", cum s-ar spune. Am luat si dulcolax si degeaba. Ce mai pot face? Daca incerc cu supozitor ar merge?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaviniaAC a răspuns:

Se numeste constipatie. Bei 2 litri de apa pe zi? Daca nu, ar trebui sa incepi sa bei. Iti recomand un supliment natural de fibre: http://www.adiocelulita.ro/suplimente/nutritie-interna/fibre-si-plante/ Ar trebui sa iti rezolve problema de digestie daca il iei 1-2 luni. Iti detoxifica organismul. Daca esti minor arata-le parintilor, ei vor lua cea mai buna decizie. Eu sunt consultant in nutritie si daca te mai pot ajuta cu ceva astept intrebarile tale pe blogul meu. Sanatate multa!

| AdiyAdriann explică (pentru LaviniaAC):

Am rezolvat problema cu niste pastile dulcolax, cred ca toata ziua m-am plimbat la toaleta. Dar de-atunci, de vreo 4 zile n-am mai avut scaun pentru ca nu mi-a venit sa fac. De cand ma stiu am scaun mai rar.

| LaviniaAC a răspuns (pentru AdiyAdriann):

Ai rezolvat-o doar pentru moment. Cam asta fac medicamentele. Rezolva problema doar o data, sau doar cat timp le iei. Daca vrei intr-adevar sa rezolvi urmeaza sfatul meu de mai sus.

Ok,daca as incepe sa beau ceai verde as putea sa remediez problema cu constipatia si sa am scaun regulat, la 1-2 zile?

Nu. tie iti trebuie o detoxifiere a colonului, pe care nu o faci cu ceai verde sau ceai de crusin (acesta e chiar f toxic pentru corp)

Si pentru detoxifierea colonului ar trebui sa urmez sfatul tau de mai sus?

16 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Pune-ti un supozitor cu glicerina.

| SimonaCristina a răspuns:

Bea ceai de cerusin, mananca prune uscate, bea multe lichide.

| Cryssu88 a răspuns:

Da,merge si cu supozitoare

| AlexAndraC91 a răspuns:

Daca ai luat o pastila de dulcolax nu cred ca isi face efectul mare lucru, incearca sa iei 2 sau 3 deodata (seara) iar pe dimineata o sa isi faca bine efectul. Poti incerca si cu un supozitor, nu iti face nici un rau.

| AdiyAdriann explică (pentru AlexAndraC91):

Sa zicem daca-s lua un supozitor, o sa pot defeca mai usor?

Supozitorul e medicament. Nu lucreaza la cauza problemei, e doar o solutie de moment.

| danylus a răspuns:

Mergi la doctor prietene, cea mai buna solutie

| AdiyAdriann explică (pentru danylus):

Daca ma duc la doctor, ce-o sa-mi faca?

| danylus a răspuns (pentru AdiyAdriann):

Pai nu degeaba se numeste doctor, eu unu optez foarte mult pentru a merge la doctor, acuma na decizia iti apartine

| AdiyAdriann explică (pentru danylus):

Bine zis, o sa ma duc la medicul de familie. Mersii mult