Din poza pe care o ai pari cam mic pentru sala. (prima observatie).
In fine, gandindu-ma la ce ai zis: Incearca sa faci o pauza. Lucreaza alte grupe cateva zile, si revii mai tarziu. Sau nu incerca sa te fortezi, pentru ca uneori nu simti, dar unii muschi depun un efort imens fara sa realizam (si poate d-aia ai durerea). Subliniez ca nu sunt sigur: Eu fac exercitii calistenice de 2 ani de zile si "cred" ca stiu ceva despre ce inseamna sport si masa musculara (pentru ca presupun ca asta vrei sa faci)
Ah, si evident: desi probabil o sa apara un "Gigi muschi" sa ma contrazica dar: daca ai sub 18-19 ani, nu te apuca de sala. Sau daca te apuci, fa chestii care nu iti forteaza tot corpul.
Poza este veche, dar oricum nu am 18 ani. Nu fac exercitii pentru tot corupul lucrez pe grupe. Durerea nu este de muschi, simt o durere in zona buricului dar pe spate exact in mijloc a coloanei.
Te asigur ca este durere de muschi. (sau tendon). Daca aveai durere de os aveai retineri de miscare (dar din cate spui, nu cred ca ai). Spui ca este in mijloc... parerea mea e ca ai facut niste miscari gresite pana la urma.
De exemplu, de o luna m-am reapucat sa merg pe role (si ies zilnic acum). Primele 2 saptamani am avut o durere de genunchi (in zona rotulei chiar) de eram ingrozit ca poate "sunt prea batran pentru role" (ca sa vezi ce mata fricoasa sunt si eu cand vine vorba de dureri ) ) Acum mi-a trecut total.
Revenind: Cred doar ca faci o miscare gresita sau ceva de genul. Sau poate corpul tau nu e obisnuit cu miscarile respective.
Nu-i da importanta. Cata vreme nu ai ceva care literamente sa te "racaie pe creieri" (experia mamei) zic sa nu iti ocupi mintea. Fii lnistit, ai incredere in tine si o sa-ti iasa tot ce vrei la sala
Deeaandreea9156 întreabă: